„Lostrita”-Hotel Restaurant – ntpromo
Dintre ultimele...
  • Google @ Yahoo… Se pare ca aceasta companie globala, A(na)lfhabet... se transforma in Yahoo, care nu-si mai revine din lupta cu spam-ul... Acum o luna, serverul meu de…
  • ABBA – pentru totdeauna… ...ca nu exista sentimente mai mari transmise de ei... ..., dar eu vreau woman in the midnight... :)
  • Inima franta…   ...dar, exista si o rezolvare... ...mai vedem... :
  • Spre casa, cu un… Vila"Elisabeta"&Taverna. "Transilvania"(Alba-Iulia). Am plecat incet, incet din Maramures spre casa. Pe drum am hotarat sa facem o mica "oprire" de o noapte la Alba-Iulia. Hotelul…
  • „Lostrita”-Hotel Restaurant Inainte de a parasii zona aceasta(Maramuresul), am "rupt" din timpul de drum pentru a vizita o alta locatie superba. In momentul in care am vrut…
pe drum

„Lostrita”-Hotel Restaurant

Inainte de a parasii zona aceasta(Maramuresul), am „rupt” din timpul de drum pentru a vizita o alta locatie superba.

In momentul in care am vrut sa rezervam camera, nu aveau disponibilitatea necesara. Azi am mers in vizita , fara sa realizez ca este o locatie de 4*, cocheta, cu o organizare desavarsita in tot ceea ce reprezinta sistem hotelier/restaurant.

Postez pentru doritori cateva poze.(Calitatea pozelor este relativ mica-Telefon Xiaomi Redmi Note8 Plus).

O ciorba de pastrav din pastravaria proprie!

Mamaliguta cu branza, smantana si jumeri!

Un fishburger de pastrav din pastravaria proprie!

Locatie cu piscina, spatii de relaxare, camere cazare mari, bai individuale, pastravarie aflata in incinta locatiei(cu vanzare pastrav viu sau eviscerat), parcare amenajata(supravegheata CATV).

Totodata de la restaurant se pot servii produse culinare diverse, racoritoare, fresh-uri, bauturi alcoolice, inghetata de casa, bunatati dulci, un vast sortiment de vinuri…si multe altele.

Iata o mica parte din meniul de aici:

Cam atat si de la „Lostrita”…Maramures. Aprecierile nu se pot face dupa poze, adevarat, dar probabil ca viitorii vizitatori/cazati isi vor spune parerile.

Va doresc o zi cu spor, multa sanatate si sa fiti iubiti!

Despre andy3m3ryk

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole
%d blogeri au apreciat: