Tot pe drum

Evadare dupa „pandemie”!

CASTEL „HALLER”

De dimineata ora 07:00 ne-am pus in miscare catre LukOil pentru benzina si cafea dupa care la drum. Spre meleagurile muresene. Mai precis la „Castel Haller” situat linga Tg-Mures la 24km de oras. Comuna Ogra.

Dupa autostrazi, drumuri europene si judetene prin judetele Caras-Severin, Timis, Hunedoara, Alba, Cluj si 340km parcursi ajungem la destinatie.

O constructie „veche” cu spatii de parcare incapatoare, iarba incoltita, amenajare florala dar inca neinverzita si neinflorita in totalitate, o mica gradina zoologica din care nu lipseste infoiatul de păun, ratele, gastele salbatice, porumbeii cu pinteni si „ciorapei”, iepurasii, cainii haiosi. Dupa o scurta pauza pe o bancuta, constatam ca in spatele nostru exista in dotarea locatiei o imensa sala de relaxare cu piscina, sauna, masaj dar si doua ciubăruri din lemn cu apa fierbinte pentru „destrabalul” clientilor cazati sau nu.

Nu va mai retin cu povesti, postez cateva poze din interiorul locatiei de cazare si servire a mesei, lasandu-va sa descoperiti personal toate aceste oportunitati, vizitand vreodata locurile acestea.

Va multumesc pentru timpul acordat vizualizarii postarii!

Va doresc o primavara calda, insorita si cu bucurie in suflete!
Pentru mai multe informatii puteti accesa si linkul de mai jos:
https://castelhaller.ro/ro/De maine la drum spre alte locatii!

Ce crezi?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole