Dorul de colindat! – ntpromo
Dintre ultimele...
  • Google @ Yahoo… Se pare ca aceasta companie globala, A(na)lfhabet... se transforma in Yahoo, care nu-si mai revine din lupta cu spam-ul... Acum o luna, serverul meu de…
  • ABBA – pentru totdeauna… ...ca nu exista sentimente mai mari transmise de ei... ..., dar eu vreau woman in the midnight... :)
  • Inima franta…   ...dar, exista si o rezolvare... ...mai vedem... :
  • Spre casa, cu un… Vila"Elisabeta"&Taverna. "Transilvania"(Alba-Iulia). Am plecat incet, incet din Maramures spre casa. Pe drum am hotarat sa facem o mica "oprire" de o noapte la Alba-Iulia. Hotelul…
  • „Lostrita”-Hotel Restaurant Inainte de a parasii zona aceasta(Maramuresul), am "rupt" din timpul de drum pentru a vizita o alta locatie superba. In momentul in care am vrut…
pe drum

Dorul de colindat!

Dupa un concediu care inca nu s-a terminat, azi am cazut in ganduri. Ce frumos ar fi de vizitat si nordul moldovei si nu numai!

Dar toate astea probabil 99% intr-o alta calatorie, un alt plan, un alt concediu planificat din timp…!

La revedere Maramures cu Sapinta, Bârsana, Ocna Sugatag, Călinesti, Cavnic, la revedere Dej, Cluj, Turda, multumim pentru ospitalitatea tipica maramureseana, clujeana, turdeana dar….mergem spre casa.

De poimaine incepem un traseu spre casa. Un traseu pe durata careia mintile noastre vor incepe o cautare pentru viitorul concediu, loc de cazare, locuri de vizitat, gurmanderie traditionala romaneasca si poze, multe poze, pentru ca o data cu trecerea anilor sunt singurele amintiri viabile in mintea si sufletele noastre, clipe care ni le vom aminti cu drag.

Draga cititorule, oriunde ai fi si citesti aceste randuri, postari, vizualizezi cate o poza, nu uita ca viata este scurta si merita sa o traim din plin…asa cum vrem noi! Sanatate multă popor român!

Undeva pe youtube, vestitul cantaret Tinu Veresezan interpreteaza o melodie numita:

„Mandra floare trandafir”….in viata esti musafir!

Sa fie oare chiar asa?….noapte buna vizitatorule si nu uita…iubeste-ti tara, are tot ceea ce, multe alte tari si-ar dorii!!!!

Despre andy3m3ryk

1 Comentariu

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole
%d blogeri au apreciat: