Am mai bifat o locatie avuta in planul de vacanta! Mânăstirea Bârsana…Maramures! – ntpromo
Dintre ultimele...
  • Google @ Yahoo… Se pare ca aceasta companie globala, A(na)lfhabet... se transforma in Yahoo, care nu-si mai revine din lupta cu spam-ul... Acum o luna, serverul meu de…
  • ABBA – pentru totdeauna… ...ca nu exista sentimente mai mari transmise de ei... ..., dar eu vreau woman in the midnight... :)
  • Inima franta…   ...dar, exista si o rezolvare... ...mai vedem... :
  • Spre casa, cu un… Vila"Elisabeta"&Taverna. "Transilvania"(Alba-Iulia). Am plecat incet, incet din Maramures spre casa. Pe drum am hotarat sa facem o mica "oprire" de o noapte la Alba-Iulia. Hotelul…
  • „Lostrita”-Hotel Restaurant Inainte de a parasii zona aceasta(Maramuresul), am "rupt" din timpul de drum pentru a vizita o alta locatie superba. In momentul in care am vrut…
Tot pe drum

Am mai bifat o locatie avuta in planul de vacanta! Mânăstirea Bârsana…Maramures!

Dupa un drum de vreo doua ore jumatate cu plecare din Firiza, dar si cu opririle dese facute datorita peisajului mirific, am ajuns la platoul parcării mânăstirii Bârsana.

Un loc parca scos din rai, un loc superb, aparte cum rar gasesti, incarcat cu o energie stranie, nu stiu cum dar pe drum ma prinsese o slaba durere de cap care odata ajuns sub poarta mânăstirii a disparut total.

Am reusit sa fac cu telefonul(no high quality mea culpa) cateva poze pe care le impartasesc odata cu aceste cateva randuri aici pe wordpress.

O alta locatie care merita vizitata, traita din plin si inscrisa in cartea sufletului.

Cam atat pentru astazi, zi incarcata energetic si spiritual intr-un loc din Romania, o tara care inca turistic si nu numai, ne poate oferii foarte multe.

Este 24 august, ora 17:35, sa ai o seara minunata draga cititorule!!!!!.

PS:Ca orice trecator (vizitator/turist) am facut si mici achizitii de souveniruri!…un pliculet cu levantica, o traistuta facuta manual, cateva pliante cu mânăstirea si doua opincute de oșan (hand made)…:)))).

Despre andy3m3ryk

1 Comentariu

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate * *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole
%d blogeri au apreciat: